Live: Aanrijding tussen 2 personenauto's op rotonde Sweelincklaan / Harmonielaan (1 updates)

Zondag 20 december 2020, 16:29:25Reageer via Facebook ()

Aanrijding tussen 2 personenauto's op rotonde Sweelincklaan / Harmonielaan. Verkeer vanaf de Voordijk richting Harmonielaan kan er NIET langs. Overig verkeer mag (vooralsnog) voorzichtig langs het ongeval.

Veel schade aan beide voertuig, voor zover bekend geen gewonden. Politie in gesprek met beide bestuurders. De elektrische auto zou volgens de bestuurder vanaf de Harmonielaan in een slip zijn geraakt en zo via de verkeerde kant op de rotonde terecht zijn gekomen.

Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/34092/veel-schade-bij-aanrijding-op-rotonde-sweelincklaan-harmonielaan

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 16:29:25, zondag 20 december 2020

    Aanrijding tussen 2 personenauto's op rotonde Sweelincklaan / Harmonielaan. Verkeer vanaf de Voordijk richting Harmonielaan kan er NIET langs. Overig verkeer mag (vooralsnog) voorzichtig langs het ongeval. Veel schade aan beide voertuig, voor zover bekend geen gewonden. Politie in gesprek met beide bestuurders. De elektrische auto zou volgens de bestuurder vanaf de Harmonielaan in een slip zijn geraakt en zo via de verkeerde kant op de rotonde terecht zijn gekomen. Update, artikel + foto's: https://barendrechtnu.nl/incidenten/34092/veel-schade-bij-aanrijding-op-rotonde-sweelincklaan-harmonielaan

Reageren op: Aanrijding tussen 2 personenauto's op rotonde Sweelincklaan / Harmonielaan ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Miniblog. Hier zijn alle @BarendrechtnuNL Tweets (Miniblog Berichten) gesorteerd en doorzoekbaar per dag.