- Advertentie (?) -

Live: Heinenoordtunnel richting het zuiden afgesloten ivm ongeval bij uitgang van tunnelbuis (1 updates)

Dinsdag 13 november 2018, 16:53:46Reageer via Facebook ()

Heinenoordtunnel richting het zuiden afgesloten ivm ongeval bij uitgang van tunnelbuis. Hulpdiensten zijn ter plaatse. Het verkeer op de A29 bij Barendrecht staat vast/stil, Rijkswaterstaat geeft het advies om via de A16 naar het zuiden te rijden.

Update 17:05: Let op: A29 tussen Vaanplein / afrit Kilweg/Carnisselande en de Heinenoordtunnel is volledig afgesloten (4x rood kruis boven de weg). Ook de toegangswegen vanaf de A15 naar de A29 zijn vanuit beide richtingen afgesloten. Drukte op en rond de Kilweg.

Update 18:15: De tunnel is weer vrijgegeven.

Voor deze LivePost is/zijn momenteel 1 update(s) beschikbaar.

Terug naar het overzicht


  1. 16:53:46, dinsdag 13 november 2018

    Heinenoordtunnel richting het zuiden afgesloten ivm ongeval bij uitgang van tunnelbuis. Hulpdiensten zijn ter plaatse. Het verkeer op de A29 bij Barendrecht staat vast/stil, Rijkswaterstaat geeft het advies om via de A16 naar het zuiden te rijden. Update 17:05: Let op: A29 tussen Vaanplein / afrit Kilweg/Carnisselande en de Heinenoordtunnel is volledig afgesloten (4x rood kruis boven de weg). Ook de toegangswegen vanaf de A15 naar de A29 zijn vanuit beide richtingen afgesloten. Drukte op en rond de Kilweg. Update 18:15: De tunnel is weer vrijgegeven.

Reageren op: Heinenoordtunnel richting het zuiden afgesloten ivm ongeval bij uitgang van tunnelbuis ()

Tip insturen

- Advertentie (?) -

Ontdek BarendrechtNU

BarendrechtNU is meer dan alleen nieuws, we hebben bijvoorbeeld ook de BarendrechtNU Video's pagina met daarop de video's uit de nieuwsberichten van BarendrechtNU.